SCULE BRASOV

Inchiriere scule sudura

INCHIRIERE APARAT DE SUDURA STANLEY

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
scule brasov

Stanley Mikromig este un aparat de sudura mig-mag care poate suda cu flux, tubulara de sarma, fara gaz de protectie. Acesta este prevazut cu un cablu gros, echipat la capat cu un cleste de masa. Clestele de masa se conecteaza la piesa de lucru. Conexiunea dintre piesa de lucru si clestele de masa trebuie sa fie ferma si sa asigure un contact electric foarte bun, o legatura saba sau murdara va duce la o calitate redusa a cordonului de sudura rezultat.
Aparatul de de sudura are un comutator on/off, cu led luminos care indica funcionarea masinii, un comutator cu 2 pozitii cu care se selecteaza tensiunea de sudura (tensiunea de sudura determina si valoarea curentului de sudura). Cu ajutorul butonului, amplasat pe panoul frontal, puteti regla viteza de avans a sarmei de sudura. Butonul trebuie utilizat impreuna cu comutatorul de tensiune pentru a da un arc neted si perfect. De asemenea, este dotat cu o protectie termica la suprasarcina, care va intrerupe automat curentul de sudura la atingerea unei temperaturi excesive, caz in care o lumina pilot galbena se va aprinde.
Poate fi folosit impreuna cu un generator.

LISTA PRETURI RON / ZI

Preturi mici - fara compromisuri - No. 1 in BRASOV

PRODUS 1-3 zile 4-9 zile 10-30 zile
APARAT SUDURA MMA 100 80 60

* Imaginile produselor sunt cu titlu informativ. Pentru disponibilitatea produselor va rugam sa ne contactati!


Inchirieri scule in Brasov

Oferim spre inchiriere scule si unelte profesionale. Consulta lista de scule si unelte disponibile pentru inchiriat, de la mai compactor, placa vibratoare, picamer demolator, ciocan demolator, fierastrau beton, vibrator beton pana la excavator.

Contact

Contactati-ne

0729 397 292