SCULE BRASOV

Intrebari frecvente

 

Cine poate sa inchirieze ?

Pot sa inchirieze scule si echipamente persoanele juridice( firme) cat si persoanele fizice( meseriasi constructori, PFA, etc)


Cum se inchiriaza?


Se consulta catalogul si lista de preturi , se aleg echipamentele sau sculele care se potrivesc cel mai bine pentru lucrarea de executat, se incheie contractul de inchiriere si se ridica sculele sau se opteaza pentru livrarea lor la adresa stabilita (contra cost)


Ce acte sunt necesare pentru incheierea contractului?

In cazul persoanelor juridice copie dupa certificatul de inmatriculare al firmei si delegatie / imputernicire pentru ridicarea echipamentelor.

In cazul persoanelor fizice copie dupa Cartea de Identitate.


Care sunt preturile?

Preturile de inchiriere din lista sunt valabile pentru:

   -   24 de ore
   -   weekend : incepand cu sambata ora 8.00 pana luni ora 9.00
   -   saptamana : oricare 7 zile consecutive 


Garantia pentru echipamente?

Pentru toate echipamentele inchiriate se poate cere o garantie care poate fi cash sau fila CEC si care se returneaza la sfarsitul perioadei de inchiriere daca echipamentele au fost returnate in aceeasi stare in care au fost primite.


Ce se intampla cu echipamentele care au fost stricate sau pierdute, furate?

Echipamentele stricate se vor repara de catre Proprietar pe cheltuiala Beneficiarului ( se va emite factura de reparatii ) iar in cazul pierderii sau furtului sau in cazul in care echipamentele nu se mai pot repara se vor factura Beneficiarului la valoarea lor egala cu valoarea garantiei .

Beneficiarul trebuie sa se asigure contra pierderii, furtului, deteriorarea sau distrugerea echipamentelor pe perioada pe care le inchiriaza.


Cum se face livrarea echipamentelor ?

Livrarea echipamentelor se face pe baza unui aviz de expeditie –livrare , transportul acestora fiind responsabilitatea beneficiarului.

La cerere putem asigura transportul si livrarea lor la adresa indicata de beneficiar la un cost de 25 ron/sens  la o distanta de max. 10 km de depozit si de 1ron/km peste aceasta distanta.


Cum se face returnarea echipamentelor?

Returnarea echipamentelor se face in baza unui aviz de expeditie- returnare si Beneficiarul va primi valoarea garantiei predate.

Inchirieri scule in Brasov

Oferim spre inchiriere scule si unelte profesionale. Consulta lista de scule si unelte disponibile pentru inchiriat, de la mai compactor, placa vibratoare, picamer demolator, ciocan demolator, fierastrau beton, vibrator beton pana la excavator.

Contact

Contactati-ne

0729 397 292